telefon Vonyarcvashegytelefon Siófok

A YELLOWSTONE KŐKERESKEDÉS-től történő áruvásárlásra az alábbi áruvásárlási feltételek vonatkoznak:

  1. Az áru a természetes kőburkolatoknál elvárható hosszú távú, rendeltetésszerű használatra (beépítésre, burkolásra) alkalmas.
  2. Az Eladó felhívja a Vevő figyelmét arra, hogy a kőanyagok, kőburkolatok kiválasztásánál vegye figyelembe az építésügyi szabványokat (pl. megfelelő vastagság, fagyállóság, kopásállóság stb.)., valamint arra is, hogy a felhasználási területnek megfelelő anyagot kell választani. A megvásárlandó termék megfelelőségéről a döntést a vevőnek kell meghoznia a beépítés helye, technológiája és a felhasználási cél ismeretében és a kivitelezésért felelősséget vállaló szakemberrel egyeztetve. Az Eladó felhívja a Vevő figyelmét arra, hogy a mészkövek csak mérsékelten fagyállóak, ezért kültérben járófelület burkolására nem alkalmasak. A természetes köveket csak megfelelő segédanyagok felhasználásával, az összes szakmai szabvány betartásával, a megfelelő kivitelezés technikai, szakmai ismeretek birtokában szabad beépíteni. Az elkészült burkolatot minden esetben megfelelő impregnáló-, kezelő- , egyéb szerrel kell kezelni a víztaszító felület elérése és a felfagyások megakadályozása, valamint a könnyebb tisztíthatóság érdekében. Az Eladó a kivitelezési hiba esetén a minőségért nem vállal felelősséget.
  3. A természetes kőburkolat esetében a termék természetéből adódóan a színazonosság egy szállítmányon belül sem garantálható, s így a kialakuló felület változatos (természetes) jelleget kap. Az egyes színmegnevezés arra utal, hogy egységnyi felületen melyik a meghatározó szín.
    A szabálytalan köveknél azok jellegénél fogva az Eladó által feltüntetett egységnyi mennyiség tájékoztató jellegű, és azt jelenti, hogy az átadott kő mekkora megadott felület burkolására lehet alkalmas. Ezt a mennyiséget alapvetően módosíthatja a nehezen kalkulálható faragási hulladék (kb. 10-30%), a burkolás módja, a felületek tagoltsága és az alkalmazott fugaszélesség is. Tehát a természetes kövek vásárlása esetén a m2 árak, a palettán 1 m2 alapterületen fugával elhelyezett sorokra értendők. További illesztés a burkolókövek felületcsökkenését eredményezi.
  4. Az áru minőségi és mennyiség átvétele a Vevőnek, vagy a Vevő által megbízott fuvarozónak történő átadással valósul meg. A Vevő által megbízott fuvarozót minden esetben az áru minőségi és mennyiségi átvételére jogosult megbízottnak kell tekinteni. A Vevő vagy fuvarozója az átvétel előtt a terméket köteles gondosan átvizsgálni, ide értve azt is, hogy a csomagolás a továbbszállításra alkalmas-e. Az Eladó a telephelyén biztosítja a Vevő számára az áru mérlegelésének, átszámolásának, mennyiségi és minőségi átvételének lehetőségét. Ha az áru csomagolt: a Vevő az árut köteles késedelem nélkül kicsomagolni, (szétszedni), abban az esetben is, ha a beépítésre később kerül sor. Az áru átvételekor a Vevő vagy fuvarozója a minőségi és mennyiségi átvételt elmulasztja, utóbb már nem támaszthat szavatossági kifogást az áru vagy a csomagolás olyan hibájára hivatkozva, amely az átvételkor a Vevő vagy a fuvarozója részéről felismerhető lett volna.
  5. A Felek az áru eladásból adódó bármely vitát egyeztetéssel, kölcsönösen együttműködve rendeznek. Az egyeztetés eredménytelensége esetén a hatáskörtől függően a Keszthelyi Városi illetve a Zala Megyei Bíróság kizárólagos illetékessége áll fenn.

Nálunk a követ kiválaszthatja, és azonnal elviheti!


KÖSZÖNJÜK, HOGY NÁLUNK VÁSÁROL!

Oldal tetejére

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.